Goedkoop een website laten maken?

Webdesigner Website voor Mkb’ers uit Amsterdam kan u helpen om een mooie professionele site te bouwen. Uw website is tenslotte uw digitale visitekaartje. Wij leveren goedkope webhosting & onderhoud van uw website. Wij beheren nieuwe en bestaande sites. Het beheren van een website kan veel tijd in beslag nemen. Al die zaken uitbesteden kan dus een flinke besparing aan tijd opleveren voor uw bedrijf. Daarnaast denken we mee hoe we de website effectiever en functioneler kunnen maken voor u of uw organisatie. En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Goed scoren in Google?

Een mooie en goede website is belangrijk, maar gevonden worden is minstens zo belangrijk. U wilt hoger in Google, Yahoo en andere zoekmachines? U wilt meer klanten krijgen en uw naamsbekendheid verbeteren? Kostenbesparend en efficiënt uw website goed vindbaar maken door diverse zoekmachines!
Waarom hoog scoren in Google belangrijk is? U vraagt zich misschien af waarom hoog scoren in Google belangrijk is. Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine. In Nederland gebruikt zelfs 94% van de internetters deze zoekmachine om te zoeken naar informatie. U begrijpt dus dat als uw website hoog of zelfs bovenaan de lijst staat met zoekresultaten, u veel bezoekers zult trekken.

Uw website up-to-date houden

Website eigenaars zijn meestal zo druk bezig met hun bedrijf te runnen, dat hun website updaten of aanpassen vaak niet hoog op de lijst met prioriteiten staat. Jammer genoeg kan dit nadelige gevolgen hebben voor hun bedrijf. Een website heeft slechts enkele seconden om een bezoeker te overtuigen om verder te surfen op de site. Jammer genoeg zijn er ontelbaar veel website eigenaars die geloven dat het werken aan een website stopt eens de site online is.
Door deze mentaliteit lopen deze mensen klanten mis. Wanneer u de moeite en uitgaven gedaan heeft om een website te laten maken, dan is het van groot belang dat u deze site ook goed onderhoud. Regelmatige beoordeling van de effectiviteit, inhoud en uitstraling zal u helpen om uw site interessant en levendig te houden.

Website optimalisatie

Website optimalisatie zorgt ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google vermeld wordt. Statistieken tonen aan dat internetgebruikers over het algemeen alleen de eerste vier pagina’s van de getoonde zoekresultaten bekijken.
Uiteraard is het mogelijk om uw website uit te breiden met extra mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een fotogallery, formulieren, zoekmachine optimalisatie, bezoekersteller, banners, pop-ups, flash-animaties enz. Voor deze extra mogelijkheden wordt er van te voren een prijsopgaaf gedaan zodat u niet voor verrassingen komt staan.
Een mooie en functionele website hoeft niet per definitie duur te zijn!

Terug naar boven